tag:blogger.com,1999:blog-5190500952590816172.post1646200487248411040..comments2022-11-13T14:58:45.633+01:00Comments on extraszűz: MIGNON A "CANAPÉ-N"Norkahttp://www.blogger.com/profile/08638592879767430166noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5190500952590816172.post-12184854138215971002011-05-27T16:02:03.942+02:002011-05-27T16:02:03.942+02:00Tudom hogy ez régi bejegyzés, de ha erre jársz seg...Tudom hogy ez régi bejegyzés, de ha erre jársz segítesz? A bazsalikomot hallottam eper mellé (Makifood -os info) is tenni és most a szederrel használtad. Az eper mellé téve úgy hallottam hogy megőrzi a szép piros színét a gyümölcsnek, itt is az volt a cél?<br />A mignon gyönyörű!!!!!ezisénhttps://www.blogger.com/profile/05007111382324190257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5190500952590816172.post-18482730202085311162010-08-19T12:50:03.862+02:002010-08-19T12:50:03.862+02:00húúúú ez a szedres mignon fantasztikus!!! Képzeld ...húúúú ez a szedres mignon fantasztikus!!! Képzeld én is ilyennel kisérleteztem a napokban, de az nem lett ilyen szép és magas... a csokimázhoz meg nem volt merszem... Szóval ronda, de finom lett... majd lehet, hogy felteszem azért kisérlet címén a blogba :DAnnipannihttps://www.blogger.com/profile/18389021974677139743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5190500952590816172.post-227455668614669632010-08-19T11:15:20.128+02:002010-08-19T11:15:20.128+02:00húúú, megint gyönyörűűt alkottál :)húúú, megint gyönyörűűt alkottál :)Adorján Évahttps://www.blogger.com/profile/17296223513671456453noreply@blogger.com