tag:blogger.com,1999:blog-5190500952590816172.post7547608118636613693..comments2022-11-13T14:58:45.633+01:00Comments on extraszűz: ITT IS MEDVEHAGYMA!Norkahttp://www.blogger.com/profile/08638592879767430166noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5190500952590816172.post-9149237907238895772010-04-12T20:29:50.535+02:002010-04-12T20:29:50.535+02:00Én nem tartósítottam az olajon kívül semmivel, így...Én nem tartósítottam az olajon kívül semmivel, így 1-3 hónapig eláll, felbontás után 1-2 hétig. Mindenképpen hűtőben tartom, biztos ami biztos. De szerintem egy száraz dunszttal lehetne tartósítani, és nem is vesztene sokat a tápanyagtartalmából.Norkahttps://www.blogger.com/profile/08638592879767430166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5190500952590816172.post-90292574315574287772010-04-12T14:33:17.543+02:002010-04-12T14:33:17.543+02:00Meddig lehet így tárolni ezt a pestot?Meddig lehet így tárolni ezt a pestot?Annipannihttps://www.blogger.com/profile/18389021974677139743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5190500952590816172.post-51958028956542231682010-04-12T13:22:41.593+02:002010-04-12T13:22:41.593+02:00Hűűűűűű, de jóóóóóóó ez!!Hűűűűűű, de jóóóóóóó ez!!Annipannihttps://www.blogger.com/profile/18389021974677139743noreply@blogger.com