tag:blogger.com,1999:blog-5190500952590816172.post7573321286886340998..comments2022-11-13T14:58:45.633+01:00Comments on extraszűz: FOKHAGYMÁS-KÖMÉNYES KENYÉRKÉKNorkahttp://www.blogger.com/profile/08638592879767430166noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5190500952590816172.post-71171063797419020482010-03-19T19:36:26.637+01:002010-03-19T19:36:26.637+01:00A hajdinalisztet én is régóta használom kenyérsüté...A hajdinalisztet én is régóta használom kenyérsütéshez. Nekem is bevált, nagyon finom lesz tőle a kenyér csak én tönkölyliszttel szoktam keverni, de ki fogom próbálni ezt a gluténmentes változatot is.Szamócahttps://www.blogger.com/profile/10843646695294567674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5190500952590816172.post-35141523508206998822010-02-17T20:36:59.810+01:002010-02-17T20:36:59.810+01:00Ellenkezőleg! Inkább arra kell vigyázni, hogy össz...Ellenkezőleg! Inkább arra kell vigyázni, hogy összeálljon a tészta, mert a barnarizs liszt omlósabb a megszokottnál. Hajdina lisztet most használtam először, de bevált. A sütőpor és a szódabikarbóna teljesen megfelel a tészta lazítására, csak nem szabad túl sokat használni belőlük. Ma is készült valami, hamarosan felkerül ide!Norkahttps://www.blogger.com/profile/08638592879767430166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5190500952590816172.post-48978812894292088442010-02-17T17:26:06.923+01:002010-02-17T17:26:06.923+01:00Ez nagyon jól hangzik.
Nagyon szeretem a fokhagymá...Ez nagyon jól hangzik.<br />Nagyon szeretem a fokhagymát és a köményt is.<br />És milyen lesz megsütve az állaga? Nem lesz kőkemény?Szamócahttps://www.blogger.com/profile/10843646695294567674noreply@blogger.com